duminică, 26 septembrie 2010

Cea mai frumoasa floare-i de mai multe feluri.


De la o vreme am observat ca ma joc iar cu viata.Doar ca acum am invatat regulile jocului,dar bineinteles ca nu le voi respecta.Nu voi mai fi doar o marioneta a vietii de data aceasta.In momentul asta presupun ca iar ma mint constient,ca de obicei.Nu ma deranjeaza.In fond aproape totul se cladeste pe mormane de iluzii care in final vor fi arse de chibritul dezamagirii.Speranta.Ce cuvant maret!Mereu prezenta in noi,la inceput ne amageste,starneste rezervorul iluziilor,apoi se descotoroseste de noi,lasand in urma scrum.
Scrum si praful florilor de mac.
E vremea sa nu mai las sufletul sa hoinareasca pe drumuri care nu stiu unde duc si cat de lungi sunt. Si asta inseamna sa las visarea deoparte. E frumos sa zbori! Dar e bine sa ai unde-ti odihni aripile obosite.
Toti avem secrete. Le purtam in suflete uneori ani de zile. Ne macina teribil. Nu gasim persoana potrivita pentru a le expulza la suprafata. Persoana de incredere, persoana careia sa-i pese de noi. Si atunci cui sa incredintam o bucatica din sufletul nostru spart? Pentru ca daca nu alegem bine, atunci se intoarce impotriva noastra si ne darama .
Pentru ca voi nu veti intelege niciodata..pentru ca toata lumea e tipica si nu intelege ca in lupta asta daca nu ai intelegere ci doar amenintari ca ramai singura vei pierde lupta..Frica ca va pleca toata lumea te inchide in tine.Devii sclava florilor de mac.Ele nu tipa la tine si nici nu te lasa balta cand ai mai mare nevoie de ele..Ele sunt acolo mereu..
Si stiu sigur ca ele sunt singurele care nu mint cand spun “mi-ai lipsit”.
Pentru ca pur si simplu fericirea consta doar in ele.
 Voi nu veti sti nicioadata sa apreciati adevarata frumusete a florilor de mac.Veti sti doar sa tipati la mine,sa ma judecati pentru ce fac,si apoi in cea mai profunda liniste sa ma abandonati..pentru ca voi nu ati gustat frumusetea unei flori de mac.
Dar nu-i nimic.Persoanele cu adevarat importante vor ramane aici indiferent de situatie.Indiferent daca le voi numara doar pe 4 degete voi sti ca sunt acolo fara sa ma ameninte cu plecarea lor.Si chiar daca nici atatea nu vor fi numai conteaza...
De data asta numai imi e frica sa fiu abandonata..
pentru ca voi ma veti lasa in lanul de maci din care ati incercat candva sa ma scoateti.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu