sâmbătă, 28 august 2010

Maine ma marit.

Maine ma mariiiit.Uraa.
Invitati: toata lumea.
Locatie: Mintea lu Movy. [ Aveti grija sa nu intrati decat in sala de nunta.Sa nu treceti pe langa alte camere.Din camera FANTEZII se aud zgomote ciudate sa nu va speriati. In camera GRESELILE MELE este un monstru maree care urla tot timpul.Camera este sigilata fonic dar totusi nu intrati!Mai la stanga este camera TOT CE IMI DORESC EU.Aici nu o sa gasiti nimic ce poate devenii realitate..aici totul e pasnic. ]
 Tinute nuntasi: Mireasa va avea rochita alba de mireasa si tenesi MOV.La nunta mea nu se poarta tocuri.
 Buchetu miresei: Mireasa nu are buchet.Are un trandafir alb. 

Program:
  • Nunta nu se legalizeaza.Nu imi plac lucrurile legale.
  • Inainte de a intra la nunta se lasa cadoul de nunta.  Se accepta doar : HEROINA,HASH,MARIA,MAGIC,LSD,KEY,SPECIAL GOLD,COCAINA si alte " de-ale casei"
  • Nunta este deschisa de Borgore cu melodia miresei: Nympho si se va continua cu un program de o ora jumate.
  • In continuare Chase and Status,Caspa,Rusko,Cookie Monsta,Bar9,Bong Ra,Dub FX ,Nero,Nirvana,Framing Hanley,Silverstain,Vita de Vie .
  • La masa se vor servi doar preparate Mec , pizza , "de-ale casei" si bautura.
  • Pentru cei care vor sa faca sex sunt camere separate unde vor gasi tot ce le trebuie de la prezervative pana la "de-ale casei".Din pacate sunt rugati sa nu stea mai mult de o ora jumate.
  • Nunta va tine de la ora 21:00 pana la 7:19
  • Nunta va fi inchisa de Borgore cu melodia GO TO THE BED.  
In luna de miere plecam in Olanda.Peste o luna ne intoarcem si ne mutam in micuta noastra casuta.La poarta o sa gasim cadoul de nunta de la " tati".Un Peugeot 407 Coupe Gain.
 O sa traim fericiti eu voi fi diplomat politic si scriitoare.Tu o sa lucrezi la firma la tata.Nu o sa il suporti dar nu vei avea ce face.
O sa public o carte despre cum ne'am cunoscut si prin cate intamplari am trecut eu in perioada aia.O sa devina faimoasa si va ajuta multi oameni sa treaca peste "problema fericirii artificiale"
O sa fim fericit.La 25 de ani facem primul copil.O sa fie baiat si o sa semene cu tine.La 26 o sa mai facem o fetita si GATA.

Deci MAINE MA MARIT.
CASA DE PIATRA MOVY! 

2 comentarii: